Over Ons

De winkel
Wij hebben een grote voorraad aan allerlei verschillende spullen. Van textiel tot glaswerk van meubels tot media apparatuur, van speelgoed tot lampen en alles ertussenin. En dat alles voor een zacht prijsje. Dus of je even wat krap bij kas zit, van brocante houdt of graag snuffelt tussen de platen, boeken of anderszins. Je bent van harte welkom.

13738094_1365996670083643_4343671981082960808_o

Inbrengen
Veel mensen hebben wel iets thuis dat ze niet meer gebruiken of niet meer willen hebben maar nog in prima staat verkeren. Het zou dan een beetje jammer zijn om het bij het vuilnis te doen zeker als een ander er wellicht blij mee kan zijn. Wij nemen graag nog bruikbare artikelen aan om ze vervolgens voor een zacht prijsje te verkopen aan mensen die ze graag willen hebben. Kom ze gerust brengen en wie weet zie je nou net dat dingetje in de winkel wat jij net zo graag wilt hebben. Dus wees welkom.

Huisontruiming/ophalen
Tevens doen wij ook aan huisontruimingen en halen wij ook graag spullen bij u op. Moet u zsm verhuizen? Wilt u van u spullen af? Bel ons of kom langs en maak een afspraak!

bedrijfsauto

Service
Heeft u wat in de winkel gezien en is het te zwaar of te groot om mee te nemen? Wij kunnen dit voor een klein prijsje voor u thuisbezorgen. (in nieuw-Vennep 5 euro!) Ook kunt u langskomen voor al u vragen, ons personeel kan u van dienst zijn met advies, reparaties en oplossingen.

toolbox-306888_1280

Goede doelen

Wij steunen regelmatig goede doelen en kunnen een helpende hand aanbieden aan verschillende instanties. Denk aan geld donatie, donatie in goederen, uitlenen van spullen etc. Verzoeken zijn altijd welkom!